Kushtet e perdorimit

KUSHTET E PERDORIMIT

RREGULLAT E USERIT                                                                                                                                                                                                                        MODIFIKIMI I USER-IT SI:NDRIMI I PASSWORDIT, EMAILIT, TWO STEP ETJ NUK TOLEROHET, NË RAST SE TENTONI TË BËNI NJË GJË TË TILLË DO TË HUMBNI LOJËN PA TË DREJTË TË REFUNDIMIT.  

POROSITJA E PRODUKTEVE
Për të porositur një produkt nga ne, duhet të jeni i/e regjistruar si mysafir ose përdorues.
Duke u regjistruar, ju do të merrni një llogari përdoruesi me të cilën mund të identifikoheni në të
ardhmen përpara se të porositni.

DORËZIMI I PRODUKTEVE
Nga momenti kur e blini lojën e dëshiruar, brenda 24 orëve (në rast të problemeve teknike mund
të zgjasë deri në 48 orë) loja do të dërgohet në email adresën tuaj të emailit që keni shtuar gjatë
procedurës së blerjes së lojës.
Do të merrni një email me të dhënat e llogarisë së përdoruesit-USER (email dhe fjalëkalimi),
udhëzime dhe video-instruksione që shpjegojnë hap pas hapi se si të instaloni lojën e blerë në
Playstation-in tuaj (procedurë që ndonjëherë zgjat 5 deri në 10 minuta).

GARANCION
DIGITAL PS GAMES garanton cilësinë e shkëlqyer të produkteve të saj, ne ofrojmë asistencë të
shkëlqyer për çdo defekt produkti për klientët tanë.
Blerësi mund të marrë dy lloje të User-it 1.PRIMAR (për të luajtur nga User-i i tij personal) ose
2.SEKONDAR (për të luajtur nga User-i që do t'i dërgohet).
Nuk ka mundësi për të zgjedhur një lloj User-i .
Sigurisht, të dy llojet e User-ave do t'i ofrojnë blerësit lojë të pandërprerë dhe të pakufizuar dhe
në të dy llojet e llogarisë së përdoruesit, blerësi do të marrë një lojë të plotë.Per ti luajtur lojrat duhet te jeni te konektuar me internet gjate gjithe kohes.

REFUNDIMI
Nga momenti i blerjes së lojës, ju nuk keni të drejtë për refundim, që do të thotë se përdoruesi
është i detyruar të vlerësojë me kujdes dhe të vendosë nëse dëshiron të konfirmojë
transaksionin për lojën e dëshiruar.

A është e ligjshme kjo mënyrë e shitjes së lojërave?
Gjykata Evropiane e Drejtësisë në çështjen C-128/11 miratoi sa vijon: "Një autor i softuerit nuk
mund të kundërshtojë rishitjen e licencave të tij "të dorës së dytë" që e lejojnë atë të shkarkojë
programet e tij të shkarkuara nga Interneti"

DigitalPsGames © 2024