Për Digital Ps Games

DIGITAL PS GAMES është kompani e cila bën shitjen e lojrave digjitale për Playstation të licencuara nga shitorja zyrtare e PlayStation®.
Pasi ta bleni lojën e dëshiruar, brenda 24 orëve (në raste të problemeve teknike mund të zgjasë deri në 48 orë) loja do të ju dorëzohet në E-mailin tuaj që e keni dhënë paraprakisht gjatë procedurës së blerjes së lojës, ku do të pranoni një email me të dhënat e User-it (email dhe password), instruksione dhe video-instruksione të cilat bëjnë sqarimin hap pas hapi se si ta instaloni lojën e blerë në Playstation-in tuaj (proces që zgjat përafërsisht 5 deri 10 minuta).
Mënyra e instalimit dhe funksionimit është e thjeshtë dhe e pranueshme për të gjithë.
Për çdo problem të hasur, kontaktoni në E-mailin tonë zyrtar: digitalpsgamesmk.ks@gmail.com
 
 
 
 
DigitalPsGames © 2024