PS PLUS DELUXE 3 MUAJ PS5

PS PLUS DELUXE 3 MUAJ PS5

48,53 €
Kodi i produktit: 230608131502
Disponueshmëria: Në Dyqan
Sasia:

***VEMENDJE***

Pasi ta bleni PS PLUS paketin e deshiruar ne email cilin e keni shenuar paraprakisht gjate blerjes se lojes do te pranoni nje porosi me te dhenat e USERIT(email dhe password), USERI do te posedon PS PLUS paketin te cilin ju e keni porositur.Ju vetem duhet ta futni ate user ne Playstation-in tuaj dhe automatikisht Playstation-i juaj e posedon paketen qe ju e keni blere qe do te thote se do te mundeni te luani ONLINE nga cilido user dhe ti luani lojrat e instaluara nga PS PLUS nga cilido user ne Playstation-in tuaj.

Komento

Emri juaj:

Vlerësimi juaj:

Shenim: HTML nuk eshte përkthyer!

Vlerësimi: Keq Mirë

Vendosni kodin e verifikimit:

DigitalPsGames © 2024